MAX+ LED VALOHOITO

 

MAX+ LED on ainutlaatuinen värivalohoitolaite skannaavalla moniväri valopaneelilla. MAX+ laite tuottaa viisi eri näkyvää aallonpituutta violetista (420nm) punaiseen (700nm) sekä lähes infrapunavalon. Jokainen näistä valon aallonpituuksista vaikuttaa korjaavasti ja stimuloivasti ihokudoksen aineenvaihduntaan, nestekiertoon ja solutoimintoihin.

 

Täysin luonnollinen foto-biokemiallinen reaktio muuntaa ihossa valoenergian soluenergiaksi. Jokainen näistä eri aallonpituuksista aikaansaa erilaisen vaikutuksen ihossa, koska ne vaikuttavat eri solujen toimintoihin ja eri syvyydessä ihokudoksessa. Eri aallonpituudet vaikuttavat ihokudokseen mm. rauhoittavasti, desinfioivasti, stimuloivasti, uudistavasti ja silottavasti.

 

Hoitoedut:

 

– Stimuloi kollageenisynteesiä

– Stimuloi solutoimintaa

– Kiinteyttää

– Häivyttää juonteita ja ryppyjä

– Rauhoittaa tulehdusta akneiholla

– Rauhoittaa herkkää ihoa ja rosacea ihoa

– Korjaa ja vahvistaa hiussuonistoa (couperosa)

 

MAX+ tuottaa puhdasta energiaansa hellävaraisesta valosta ja toimii täysin ihon ehdoilla ilman minkäänlaisia komplikaatioriskejä. Max+ hoidolla ei ole negatiivisia sivuvaikutuksia. LED ei tuota tarpeeksi tiivistettyä energiaa aikaansaadakseen vaurioita kudoksessa, mutta tarpeeksi paljon stimuloidakseen kehoa korjaamaan itsensä. Hoito on pehmeä, kivuton, turvallinen, ei-invasiivinen, ei-hiova ja siinä ei ole infrapuna-, UV säteilyä eikä aggressiivista laser- tai impulssivaloa.

 

Hoitokerrat vaihtelevat 1-3 hoitoon viikoittain ja yhteensä noin 6-12 hoitokertaa parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Kuten kaikkien muidenkin ihonhoitojen yhteydessä on suositeltavaa suorittaa ylläpitäviä hoitoja säännöllisin välein. Suosittelemme ylläpitäviä hoitoja 4-6 viikon välein.
Jo ensimmäisen hoidon jälkeen ihosi tuntuu elinvoimaiselta, pehmeämmältä ja säkenöivältä. Kuitenkin hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi tarvitaan koko hoitosarja. Ylläpitohoidot ovat tärkeitä hyvän tuloksen pysymisessä.

 

MAX+ LED on värivalo hoitoteknologia edelläkävijän Jennifer Brodeur ja Maxledtechologies (Canada) kehittämä ja patentoima ainutlaatuinen värivalohoitolaite. LED-terapiaa on käytetty Euroopassa jo yli 30 vuotta, se on ollut aiheena yli 2500 maailmanvaltaisesti julkaistuissa tieteellisissä tutkimuksissa. Valodiodi (LED) teknologian kehitti alunperin NASA 1980 luvulla nopeuttamaan haavan hoitoa ja kudoksen kasvua avaruudessa.

 

 

 

p. 040 6521 122
Kirkkokatu 27 A 45, 90100 Oulu
www.kauneushoitolaharmony.fi

    

Websuunnittelu:
Toteutus: Lucci