YUMILASHES -RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

YumiLashes -ripsien kestotaivutus- on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan YumiLashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Yumilashes käsittelyyn sisältyy myös ripsien kestovärjäys. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Käsittely voidaan uusia 8-12 viikon välein. 

Yumi™Lashes – luonnollista kauneutta silmänräpäyksessä!

 

Kotihoito-ohjeet ripsien kestotaivutuksen jälkeen

Emme suosittele ripsien pesua ensimmäiseen 24 tuntiin, sillä se heikentää ripsien taivutuksen vaikutusta. Ripsien kestotaivutus ei ”loivennu” 8 viikon aikana, vaan kestotaivutus ns. kasvaa ulos, kun ripsesi kasvavat ja uusiutuvat. Luonnonripsen elinkaari on 8-12 viikkoa. Voit käyttää huoletta ripsiväriä ja poistaa meikkejä vaikka sinulle olisi tehty ripsien kestotaivutus. 

 

Kondraindikaatiot – Esteet ripsien kestotaivutukselle:

Raskaus

Suosittelemme vahvasti jättämään Yumi-lashes hoidon tekemättä, jos asiakas on raskaana tai imettää. Syynä tähän ovat käytettävien tuotteiden ainesosat, sekä erityisesti olemassa oleva mahdollisuus, ettei ripset taivu toivotulla tavalla raskauden vuoksi. 

Allergiat

Allergiset reaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia. On kuitenkin mahdollista, että silmäluomien iho saattaa reagoida kestotaivutus aineisiin punotuksella tai kutinalla. Kosmetiikka-allergisille asiakkaille tulee suorittaa allergiatesti ennen palvelun tekoa.

Alopecia

Alopeciaa sairastavalle asiakkaalle ei voida tehdä Yumi lashes hoitoa.

Silmätulehdus

Silmän sidekalvontulehdus eli silmätulehdus, johtuu yleensä allergisesta reaktiosta tai bakteeri- tai virusinfektiosta. Silmätulehdusta sairastavalle ei voida tehdä Yumi lashes hoitoa.

Sytostaatti- ja sädehoidot

Sytostaatti- tai sädehoitopotilaille ei suositella hoitojen aikana kestotaivutuksen tekoa.

Trichotillomania

Trichotillomania eli pakonomaisesta ripsien, hiusten tai kulmakarvojen nyppimisestä kärsivä ihminen. Trichotillomaniaa sairastavalle asiakkaalle ei voida tehdä Yumi Lashes kestotaivutusta.

 

 

p. 040 6521 122
Kirkkokatu 27 A 45, 90100 Oulu
www.kauneushoitolaharmony.fi

    

Websuunnittelu:
Toteutus: Lucci