Hoidot

Rauhallisessa, harmonisessa hoitotilassa voit rentoutua ja antaa arjen kiireiden unohtua. Tutustu tehokkaisiin ja tuloksia antaviin hoitoihin, jotka hemmottelevat sekä kehoa että mieltä!

Kasvohoidot

Tavoitteenamme on terve ja hyvinvoiva iho. Korneoterapiaan pohjautuvat hoitomenetelmämme kunnioittavat ihon luontaista toimintaa ja rakennetta; palauttaen ihon luonnollisen tasapainon sekä edistäen ihon omaa uusiutumista ja solujen toimintaa. Valitsemme hoitomenetelmät ja tuotteet yksilöllisesti ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan, koska jokaisen iho on ainutlaatuinen ja uniikki.

Lisää Tietoa

MAX+ LED Valohoito

MAX+ LED on ainutlaatuinen värivalohoitolaite, jossa on skannaava monivärinen valopaneeli. Sillä on korjaava ja stimuloiva vaikutus ihokudosten aineenvaihduntaan, nesteenkiertoon ja solutoimintoihin.

Lisää Tietoa

Radiofrekvenssi

Lämpö parantaa verenkiertoa ja siten kuona-aineet poistuvat paremmin kudoksista. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiristyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.

Lisää Tietoa

Ditelle - Laitehoidot

Ditelle- laitehoidoilla aktivoidaan ja harjoitetaan lihaksia, vaikutetaan ihon kimmoisuuteen ja stimuloidaan ihon verenkiertoa, lymfanestekiertoa ja aineenvaihduntaa. Ditelle- laitehoidot voidaan tehdä erillisenä hoitona tai yhdistettynä kasvohoitoon.

Lisää Tietoa

EXCEED - Medikaalinen Mikroneulaus

Mikroneulaushoito on ainutlaatuinen tapa uudistaa ihoa! Hoito kiinteyttää ja elvyttää sekä korjaa ihovaurioita.

Lisää Tietoa

Sokerointi

Body sokerointi on ammattimainen tapa poistaa ärsyttävät ihokarvat. Sokerin ja oikean tekniikan avulla ihokarvat ja kuolleet ihosolut poistetaan hellävaraisesti. Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho.

Lisää Tietoa

Kädet & Jalat

Huolehdi jalkojen ja käsien hyvinvoinnista hemmottelevilla hoidoilla.

Lisää Tietoa