Kasvohoidot

Tavoitteenamme on terve ja hyvinvoiva iho. Korneoterapiaan pohjautuvat hoitomenetelmämme kunnioittavat ihon luontaista toimintaa ja rakennetta; palauttaen ihon luonnollisen tasapainon sekä edistäen ihon omaa uusiutumista ja solujen toimintaa.Valitsemme hoitomenetelmät ja tuotteet yksilöllisesti ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan, koska jokaisen iho on ainutlaatuinen ja uniikki.

Kaikki kasvohoidot sisältävät:

  • Alkupuhdistus
  • Ihoanalyysi
  • Yksilöllisesti valittu seerumi/seerumit
  • Hoitovoide

Kevyt Kasvohoito

Kevyt kasvohoito, sopii ihon virkistykseen ja kosteutukseen. Hoito sisältää myös: kuorinta, kulmien siistiminen ja hieronta/naamio.

Hoidon hinta: 65€

Tee varaus

Nuorten ihonpuhdistus

Hoito on suunnattu nuorille alle 18v. Hoito sisältää myös: kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen ja naamio.

Hoidon hinta: 69€

Tee varaus

Perusihonpuhdistus

Perinteinen mekaaninen ihonpuhdistus. Hoito sisältää myös: kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen ja naamio.

Hoidon hinta: 79€

Tee varaus

Perusihonpuhdistus - entsyymikuorinnalla

Ihonpuhdistus luonnonentsyymipohjaisella kuorinnalla. Entsyymit irrottavat tehokkaasti mutta hellävaraisesti iholta kuolleet pintasolut sekä huokosista ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet. Tuloksena pienihuokoisempi ja tasaisempi iho. Entsyymikuorinta myös ehkäisee talitukkeumien ja tulehduksien syntyä. Hoito sisältää myös: entsyymikuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen ja naamio.

Hoidon hinta: 89€

Tee varaus

Ultraäänipuhdistus

Tehokas, mutta hellävarainen ihonpuhdistusmenetelmä. Hoito sisältää myös: ultraäänikuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen ja naamio.

Hoidon hinta: 85€

Tee varaus

Täydellinen kasvohoito

Täydellinen kasvohoito rentouttavalla kasvo- dekoltee ja niska-hartia hieronnalla. Hoito sisältää myös: kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, hieronta ja naamio.

Hoidon hinta: 95€

Tee varaus

Täydellinen kasvohoito MAX+ LED-valohoidolla

Täydellinen kasvohoito MAX+ LED-valohoidolla sekä rentouttavalla kasvo- dekoltee ja niska-hartia hieronnalla. Hoito sisältää myös: kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, MAX+ LED-valohoito (15min.), hieronta ja naamio.

Hoidon hinta: 120€

Tee varaus

Ultraäänikasvohoito

Täydellinen ultraäänikasvohoito ultraäänipuhdistuksella ja Ditelle-900 ultraääni-imeytyksellä. Hoito tehostaa ihon omaa toimintaa, imeyttää tehokkaasti hoitoaineita ihoon, kiinteyttää ja heleyttää ihoa. Hoito sisältää myös: ultraäänikuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, ultraääni-imeytys ja naamio.

Hoidon hinta: 105€

Tee varaus

Ultraäänikasvohoito MAX+ LED-valohoidolla

Täydellinen ultraäänikasvohoito ultraäänipuhdistuksella, MAX+ LED- valohoidolla sekä ultraääni-imeytyksellä. Hoito sisältää myös: ultraäänikuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, MAX+ LED-valohoito (15min.) ja ultraääni-imeytys.

Hoidon hinta: 130€

Tee varaus