MAX+ LED Valohoito

MAX+ LED on ainutlaatuinen värivalohoitolaite, jossa on skannaava monivärinen valopaneeli. MAX+-laite tuottaa viisi erilaista näkyvää aallonpituutta ja jokaisella aallonpituudella on korjaava ja stimuloiva vaikutus ihokudoksen aineenvaihduntaan, nesteenkiertoon ja solutoimintoihin.

Stimuloiva, uudistava ja tasoittava

Täysin luonnollinen foto-biokemiallinen reaktio muuntaa ihossa valoenergian soluenergiaksi. Jokainen näistä eri aallonpituuksista aikaansaa erilaisen vaikutuksen ihossa, koska ne vaikuttavat eri solujen toimintoihin ja eri syvyydessä ihokudoksessa. Eri aallonpituudet vaikuttavat ihokudokseen mm. rauhoittavasti, desinfioivasti, stimuloivasti, uudistavasti ja silottavasti.

Hoitoedut:

  • Stimuloi kollageenisynteesiä
  • Stimuloi solutoimintaa
  • Kiinteyttää
  • Häivyttää juonteita ja ryppyjä
  • Rauhoittaa tulehdusta akneiholla
  • Rauhoittaa herkkää ihoa ja rosacea ihoa
  • Korjaa ja vahvistaa hiussuonistoa (couperosa)

Hoito on pehmeä, kivuton ja turvallinen

MAX+ tuottaa puhdasta energiaansa hellävaraisesta valosta ja toimii täysin ihon ehdoilla ilman minkäänlaisia komplikaatioriskejä. Max+ hoidolla ei ole negatiivisia sivuvaikutuksia. LED ei tuota tarpeeksi tiivistettyä energiaa aikaansaadakseen vaurioita kudoksessa, mutta tarpeeksi paljon stimuloidakseen kehoa korjaamaan itsensä. Hoito on pehmeä, kivuton, turvallinen, ei-invasiivinen, ei-hiova ja siinä ei ole infrapuna-, UV säteilyä eikä aggressiivista laser- tai impulssivaloa.

Hoidon aikataulu

Jo ensimmäisen hoidon jälkeen ihosi tuntuu eloisalta, pehmeämmältä ja heleältä. Hyvän tuloksen saavuttamiseksi tarvitaan kuitenkin koko hoitosarja. Hoidot vaihtelevat 1-3 hoidosta viikossa ja yhteensä 6-12 hoidolla saavutetaan paras tulos. Kuten kaikissa muissakin ihohoidoissa, on suositeltavaa suorittaa ylläpitohoitoja säännöllisin väliajoin. Ylläpitohoidot ovat tärkeitä hyvän tuloksen ylläpitämiseksi, joten suosittelemme ylläpitohoitoja 4-6 viikon välein.

Tieteen tukemana

MAX+ LED on värivalo hoitoteknologia edelläkävijän Jennifer Brodeur ja Maxledtechologies (Canada) kehittämä ja patentoima ainutlaatuinen värivalohoitolaite. LED-terapiaa on käytetty Euroopassa jo yli 30 vuotta, se on ollut aiheena yli 2500 maailmanvaltaisesti julkaistuissa tieteellisissä tutkimuksissa. Valodiodi (LED) teknologian kehitti alunperin NASA 1980 luvulla nopeuttamaan haavan hoitoa ja kudoksen kasvua avaruudessa.

MAX+ LED- Valohoito

MAX+ LED-valohoito valittuna ihosi tarpeisiin, 15-30min.Hoito sisältää: alkupuhdistus, iholle valittu seerumi, MAX+ LED-valohoito, hoitovoide.

Hoidon hinta: 59€ (15 min) tai 79€ (30 min)

Tee varaus

Perusihonpuhdistus Entsyymikuorinnalla ja MAX+ LED-Valohoidolla

Perusihonpuhdistus luonnonentsyymipohjaisella kuorinnalla ja MAX+ LED-valohoidolla.Hoito sis. Alkupuhdistus, ihoanalyysi, entsyymikuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, MAX+ LED-valohoito, yksilöllisesti valittu seerumi/seerumit, naamio, hoitovoide.

Hoidon hinta: 115€

Tee varaus

Täydellinen Kasvohoito MAX+ LED-Valohoidolla (15min.)

Täydellinen kasvohoito MAX+ LED-valohoidolla sekä rentouttavalla kasvo- dekoltee ja niska-hartia hieronnalla. Hoito sisältää myös: kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, MAX+ LED-valohoito (15min.), hieronta ja naamio.

Hoidon hinta: 120€

Tee varaus

Ultraäänikasvohoito MAX+LED-Valohoidolla (15min.)

Täydellinen ultraäänikasvohoito ultraäänipuhdistuksella, MAX+ LED- valohoidolla sekä ultraääni-imeytyksellä. Hoito sisältää myös: ultraäänikuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, MAX+ LED-valohoito (15min.) ja ultraääni-imeytys.

Hoidon hinta: 130€

Tee varaus