TUOTESARJAT

 

 

Innovatiivista ihonhoitoa - Täysin yksilöllinen hoitomenetelmä

Innovatiiviset dermaviduals-tuotteet perustuvat korneoterapiaan (ihon tieteeseen) ja uusimpaan dermatologiseen ihontutkimukseen. Niiden ensisijaisena tavoitteena on säilyttää ihoa suojaava lipidikalvo mahdollisimman luonnollisessa, häiriintymättömässä tilassa. Hoitosarjan ydin on patentoidussa DMS®-rakenteessa (Derma Membran Struktur). DMS-voiteet muistuttavat rakenteeltaan ihon soluväliaineen koostumusta. Siksi ne sulautuvat helposti ihon sarveiskerrokseen ja niiden muodostama hoito- ja suojavaikutus kestää pitkään.

dermaviduals -sarjan tuotteilla hoidetaan ihoa täysin yksilöllisesti. Erityistä on myös, että dermaviduals® tarjoaa lukemattomia, mielenkiintoisia mahdollisuuksia erilaisiin hoitoihin, sillä liposomi- ja nanopartikkelitiivisteillä, kasviuutteilla, yksittäisillä vaikutusaineilla sekä hoitavilla öljyillä hoidot räätälöidään täysin yksilöllisesti. Vaikutusainevaihtoehtoja - ja yhdistelmiä - on kymmeniä! Ihollesi valitaan sopivin yhdistelmä ja sekoitetaan hoitovoide myös kotiin vietäväksi. Vuodenajan ja ihon kunnon mukaan hoito voidaan suunnitella juuri sen hetkistä tarvetta vastaavaksi.

Hoitotuotteiden tehtävä on ennaltaehkäistä ihon häiriöitä ja iho-ongelmia, sekä suojata ja säilyttää iho hyväkuntoisena. Tuotteet sopivat erityisen hyvin myös herkälle ja ongelmaiholle. 

Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, emulgaattoreita, amiineja, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita tai hajusteita. Siksi dermaviduals -tuotteet ovat erittäin hyvin siedettyjä, eivätkä aiheuta herkistymistä pitkäaikaisessakaan käytössä.

 

dermaviduals-tuotteita myyvät ainoastaan erikoiskoulutetut kosmetologit ja kauneushoitolat.

http://www.ailaairo.fi/index.php/dermaviduals

www.dermaviduals.de 

 

 Jane Iredale

Jane Iredale- mineraalimeikit valmistetaan markkinoiden korkealaatuisimmista mineraaleista. Tuotteissa ei käytetä haitallisia sidosaineita, kuten talkkia tai mineraaliöljyjä eikä myöskään synteettisiä säilöntäaineita tai hajusteita. Mineraalit antavat ihon hengittää eivätkä ne tuki ihohuokosia. Mineraalimeikkipohjat sisältävät aurinkosuojan UVA- ja UVB-säteiltä sekä hoitavia antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta happiradikaaleilta. Mineraalipigmentit asettuvat iholle tasaisesti luoden iholle peittävän ja luonnollisen kauniin lopputuloksen. Epäorgaaniset mineraalit eivät aiheuta bakteerien kasvua, joten meikkipohjat sopivat hyvin myös akne- ja rosaceaiholle.

Jane Iredale mineraalimeikit ovat ihoa hoitavia ja toimivatkin täydellisesti ihonhoidon jatkeena.Kure Bazaar

 

Kure Bazaar kynsilakkojen valmistuksessa ei ole käytetty kovia, haitallisiksi todettuja kemikaaleja kuten formaldehydiä (säilöntäaine), tolueenia (liuotin), dibutyyliftalaattia (denaturointiaine) eikä synteettistä kamferiä (hajuste). Kynsilakan koostumuksesta jopa 85 % on peräisin luonnon raaka-aineista (mm. puuvillaa, perunaa, maissia, vehnää). Ne takaavat myrkyttömän, kynnen omaa koostumusta kunnioittavan pohjan lakalle. Synteettiset ainesosat (15-30%) puolestaan antavat nopean kuivuvuuden, pysyvyyden ja kiillon. Huomattavasti vähemmän kemikaaleja laadusta tinkimättä.

Hyvästi voimakkaasti tuoksuvat lakat ja kovat kemikaalit, Tervetuloa sileät ja terveet, myrkyistä vapaat kynnet!

 


 

EcoTools

 

Pehmeät EcoTools-siveltimet hellivät kasvojasi, ja ovat lisäksi elokoginen valinta!

EcoTools tuotteet valmistetaan kierrätettävistä, luonnollisista materiaaleista. EcoTools-tuotteiden muoviosat ovat kierrätysmuovia, harjojen karvat pehmeää taklonia ja harjanvarret kestävää bambua sekä kierrätettävää alumiinia. EcoTools-tuotteiden valmistaja, Paris Present, on 1% For The Planet- jäsen, eli yritys joka lahjoittaa prosentin vuotuisesta myynnistään ympäristöjärjestölle.

EcoTools- tuotteet sopivat myös vegaaneille eikä niitä ole testattu eläimillä.  Ole upeasti ekologinen! 

 


 

Algamaris

 

Luonnollinen Algamaris aurinkosuojasarja on laadukas, sertifioitu ja kattava koko perheen aurinkosuojaukseen. 

Algamaris aurinkovoiteet ovat 100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100% luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Algamaris tarjoaa tehokkaan luonnollisen aurinkosuojan myös allergia- ja tuoksuyliherkille. 

 

 

 

p. 040 6521 122
Kirkkokatu 27 A 45, 90100 Oulu
www.kauneushoitolaharmony.fi

    

Websuunnittelu:
Toteutus: Lucci