TUOTESARJAT

 

 

Innovatiivista ihonhoitoa - Täysin yksilöllinen hoitomenetelmä

Innovatiiviset dermaviduals-tuotteet perustuvat korneoterapiaan (ihon tieteeseen) ja uusimpaan dermatologiseen ihontutkimukseen. Niiden ensisijaisena tavoitteena on säilyttää ihoa suojaava lipidikalvo mahdollisimman luonnollisessa, häiriintymättömässä tilassa. Hoitosarjan ydin on patentoidussa DMS®-rakenteessa (Derma Membran Struktur). DMS-voiteet muistuttavat rakenteeltaan ihon soluväliaineen koostumusta. Siksi ne sulautuvat helposti ihon sarveiskerrokseen ja niiden muodostama hoito- ja suojavaikutus kestää pitkään.

dermaviduals -sarjan tuotteilla hoidetaan ihoa täysin yksilöllisesti. Hoitovoiteesta saadaan kunkin ihon tarpeita vastaava erilaisilla vaikutusainetiivesteillä, kuten liposomeilla, nanopartikkeleilla, kasviuutteilla ja -öljyillä.

dermaviduals-tuotteet sopivat hyvin herkälle ja ongelmaiholle, ja lisäksi ne ennaltaehkäisevät iho-ongelmia.

Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, emulgaattoreita, amiineja, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita tai hajusteita. Siksi dermaviduals -tuotteet ovat erittäin hyvin siedettyjä, eivätkä aiheuta herkistymistä pitkäaikaisessakaan käytössä.

 

dermaviduals-tuotteita myyvät ainoastaan erikoiskoulutetut kosmetologit ja kauneushoitolat.

 

 

http://www.ailaairo.fi/index.php/dermaviduals

www.dermaviduals.de 

 

 


 

Zuii Organic

 

Zuii on australialainen meikkisarja. Kaikki Zuiin tuotteet valmistetaan luomusertifioiduista kukista, hoitavista öljyistä, vitamiineista ja mineraaleista, jotka hoitavat ja suojaavat ihoa. Zuiin meikkejä ei testata elämillä eikä valmistuksessa käytetä petrokemian tuotteita, parabeeneja, geenimuunneltuja valmistusaineita tai talkkia. Tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia sekä runsaspigmenttisiä ja sarjan värivalikoima on hyvin kattava.

Vähintään 95% Zuii -tuotteiden valmistuksessa käytetyistä aineista on sertifioidusti luomua

 

 

 

 

 

 

 


 

Eco by Sonya

 

Eco by Sonya on 100 % luonnollinen ihonhoitosarja, jonka valikoima sisältää mm. laadukkaita itseruskettavia.

Eco by Sonya -tuoteperheen tarina alkoi kun australialaisen Sonya Driverin sisko sairastui melanoomaan vain 30-vuotiaana. Kaunis rusketus oli Australiassa varttuneille naisille asia, josta haluttiin pitää kiinni ja päätös johti sisarukset tutustumaan itseruskettavien maailmaan.

Markkinoiden valikoiman tutkittuaan Sonya päätyi käyttämään tuhansia tunteja turvallisen ja luonnollisen vaihtoehdon kehittämiseen. Lopputuloksena syntyi sarja, joka on laadukas ja 100 % luonnollinen. Eco by Sonyan tuotteet eivät sisällä synteettisiä ainesosia tai väriaineita. Hunajainen hehku on peräisin kaakaosta, yrteistä, kukka- ja hedelmäuutteista ja kamomillasta. Tämän ansiosta rusketus ei värjää vaatteita ja on kauniin sävyinen ilman oransseja vivahteita. Eco by Sonya sarja teki historiaa saadessaan ensimmäisenä itseruskettavana ihonhoitosarjana Australian Organic Food Chain luomusertifikaatin. Australiassa sarja on luonnollisten itseruskettavien numero 1.

Eco by Sonya tuotteet sisältävät ainoastaan luonnonmukaisia ja luonnollisia valmistusaineita Eco by Sonyan tuotteita ei ole testattu eläimillä ja suurin osa tuotteista on vegaaneja.

 

 

eco by sonya

 

 


 

Kure Bazaar

 

Kure Bazaar kynsilakkojen valmistuksessa ei ole käytetty kovia, haitallisiksi todettuja kemikaaleja kuten formaldehydiä (säilöntäaine), tolueenia (liuotin), dibutyyliftalaattia (denaturointiaine) eikä synteettistä kamferiä (hajuste). Kynsilakan koostumuksesta jopa 85 % on peräisin luonnon raaka-aineista (mm. puuvillaa, perunaa, maissia, vehnää). Ne takaavat myrkyttömän, kynnen omaa koostumusta kunnioittavan pohjan lakalle. Synteettiset ainesosat (15-30%) puolestaan antavat nopean kuivuvuuden, pysyvyyden ja kiillon. Huomattavasti vähemmän kemikaaleja laadusta tinkimättä.

Hyvästi voimakkaasti tuoksuvat lakat ja kovat kemikaalit, Tervetuloa sileät ja terveet, myrkyistä vapaat kynnet!

 

Lue lisää.

 


 

 

      EcoTools


Pehmeät EcoTools-siveltimet hellivät kasvojasi, ja ovat lisäksi elokoginen valinta!

EcoTools tuotteet valmistetaan kierrätettävistä, luonnollisista materiaaleista. EcoTools-tuotteiden muoviosat ovat kierrätysmuovia, harjojen karvat pehmeää taklonia ja harjanvarret kestävää bambua sekä kierrätettävää alumiinia. EcoTools-tuotteiden valmistaja, Paris Present, on 1% For The Planet- jäsen, eli yritys joka lahjoittaa prosentin vuotuisesta myynnistään ympäristöjärjestölle.

EcoTools- tuotteet sopivat myös vegaaneille eikä niitä ole testattu eläimillä.  Ole upeasti ekologinen! 

 

Lue lisää

 


 

 

 

p. 040 6521 122
Kirkkokatu 27 A 45, 90100 Oulu
www.kauneushoitolaharmony.fi

    

Websuunnittelu:
Toteutus: Lucci